Magic Lamp Globalni sistem promocije trgovine

kontakt broj:086-18963511368

Znanje proizvodnjih karakteristika proizvodnje proizvođača Q345B bezgrešnih kvadratnih cijevi

Autor članka:administrators vrijeme izdavanja:2021/08/10 14:27:47 Čitanje:122
Kada se čelik Q345B bezgrešne kvadratne cijevi zagrije iznad kritičnog pritiska, elitni tim će prvo u unutarnoj temperaturi pretvoriti cijelu ili većinu njega u martensku.

Onda se čelik infiltrira u vodu ili ulje za brzo hlađenje, a martenst se može pretvoriti u austenitu.Brzo hlađenje tijekom terapije topline uzrokuje termalni stres u radnom dijelu proizvoda, a kada je velika na nivou, radni dio proizvoda će biti iskrivljen i deformiran.Sranje.Pokušajte odabrati odgovarajuću metodu hladnjaka.

Q345B bezgranična kvadratna cijev zagrijava radni dio metalnog materijalnog proizvoda na određenu odgovarajuću temperaturu i ostaje na neko vrijeme i odmah prolazi u kvadratni materijal.The rapid cooling of the metal material heat treatment processing technology. Često uključuju brin, vodu i minerale.Materijalno motorno ulje, benzin itd.

Zašto ne promovirate snagu i nosite otpor metalnih materijalnih proizvoda toplinom tretmanom, tako da je neobično koristiti sve vrste posla, moldova, mjerenje instrumenta i standardne komponente otporne na površini predabrikacije.Nakon topline liječenja i zatvaranja na kontradiktivnoj temperaturi, zašto ne značajno promovirate kompresivnu snagu, otpadnost i umor granice metalnih materijala, i dobiti zajedničke učinke ovih tipova kako bi ispunili kontradiktivne realne operativne standarde.

   Osim toga, toplina tretmana kvadratnih cijevi Q345B također može učiniti da neki gradijski čeličari imaju fizičke učinke, kao što je toplina tretmana za poboljšanje ferromagnetičkog materijala retke zemlje trajnog magnetnog čelika, i korozijskog otpora nestalih čeličnih ploča.

Bezbežne čelične ploče imaju dvosmjerne kontradiktorne tipove.kontradiktorna struktura je prikladna za kontradiktorne situacije aplikacije.Šta si uradio sa dvojicom?Whether the I-shaped steel is commonly used, it is still light. Zato što je specifikacija

Obavijest o autorskim pravima:Magic Lamp Globalni sistem promocije trgovinePod uslovomZnanje proizvodnjih karakteristika proizvodnje proizvođača Q345B bezgrešnih kvadratnih cijeviDolazi s Interneta i koristi se samo za prikaz, a ne garantira tačnost, valjanost, pravovremenost ili potpunost takvih informacija. Autorska prava na neke slike i tekst i dalje pripadaju originalnom autoru. Ako kršite svoja prava, kontaktirajte nas i mi ćemo ga izbrisati u roku od 24 sata što je prije moguće. Pružamo samo besplatne usluge povezaneZnanje proizvodnjih karakteristika proizvodnje proizvođača Q345B bezgrešnih kvadratnih cijeviTakođe ne navodi stavove ili mišljenja ove web stranice i nema referentnu vrijednost.